Els serveis

CULTIVEM LA TEVA

Inspiració

La nostra passió per la natura i la bellesa dels espais verds ens ha portat a oferir un ventall complet de serveis de jardineria que van des de la creació de jardins nous fins a la creació i el manteniment de jardins entre molts altres serveis.

Amb dos gerents compromesos, Josep Lluis Pinos Font i Jordi Codina Antonell, i un equip de treballadors altament qualificats, estem dedicats a fer realitat les teves idees de jardineria i treballs exteriors.

Jardineria Pincod SL

ELS NOSTRES SERVEIS EN

Jardineria i treballs exteriors

Sembra de gespa​

Sembra de gespa​

La sembra de gespa és l’art de donar vida a terres àrides i convertir-les en un verd màgic. Amb la nostra dedicació i coneixement, plantem llavors de gespa amb cura i precisió, assegurant un creixement saludable i exuberant. El resultat és un jardí que t’encantarà passejar i gaudir.

Jardineria Pincod

Gespa artificial​

La gespa artificial ofereix una alternativa pràctica i atractiva al manteniment del teu jardí. Instal·lem gespa artificial de la millor qualitat que manté la seva bellesa durant tot l’any sense esforç. Disfruta d’un verd etern amb una aparença natural i sense preocupacions.

Jardineria Pincod

Regs automàtics

Els nostres sistemes de regs automàtics et permeten mantenir un jardí ben hidratat sense esforç. Programem i instal·lem sistemes de reg precisos i eficients, garantint que les teves plantes rebin l’aigua que necessiten. És la manera més intel·ligent de cuidar del teu jardí.

Jardineria Pincod

Desbrossaments

Els desbrossaments són essencials per mantenir els teus espais exteriors nets i ordenats. Eliminem males herbes, arbustos no desitjats i vegetació excessiva, deixant el teu jardí amb una aparença neta i saludable. La pulcritud és la nostra prioritat.

Jardineria Pincod

Podes

La poda adequada d’arbres, arbustos i tanques és fonamental per al creixement saludable i l’aparença del teu jardí. Amb la nostra experiència, podem donar forma a les teves plantes i arbres amb precisió, millorant la seva salut i estètica.

Jardineria Pincod

Fitosanitaris

La protecció de les teves plantes contra plagues i malalties és crucial per al seu benestar. Utilitzem herbicides, fungicides i insecticides de qualitat per mantenir el teu jardí lliure d’amenaces, garantint un entorn verd i segur.

Jardineria Pincod

Valles

Les valles metàl·liques i de fusta, així com els pastors elèctrics, són una part essencial de la delimitació i la seguretat del teu jardí. Instal·lem valles de manera professional, assegurant una estructura sòlida i duradera pel teu espai exterior.

Jardineria Pincod

Jardineres a mida

Les jardineres fetes a mida són l’elecció ideal per a jardins únics i personalitzats. Creem jardineres adaptades a les teves preferències i les necessitats de les teves plantes, oferint una solució a mida per a la teva zona verda.

Poda en alçada

Poda en alçada

El nostre equip qualificat i experimentat utilitza les tècniques més avançades i les eines especialitzades per a la poda en alçada, assegurant un resultat impecable sense comprometre la seguretat.

Jardineria Pincod

Adobs

Proporcionem adobs de qualitat per a les teves plantes i gespa. Amb els nutrients adequats, assegurem que les teves plantes creixin de manera saludable i floreixin amb vigor.

Jardineria Pincod

Pedres i graves

Les pedres i les graves decoratives poden transformar la teva zona exterior en un espai elegant i atractiu. Oferim una àmplia gamma de materials per crear camins, rocalles i elements decoratius per realçar la bellesa del teu jardí.

Jardineria Pincod

Manteniments de jardins

El manteniment regular és clau per mantenir el teu jardí en òptimes condicions. Ofertem serveis de manteniment de jardins programats o puntuals, adaptats a les teves necessitats, incloent períodes de vacances.

Jardineria Pincod

Manteniment de piscines

Les piscines necessiten atenció i cura constants per assegurar la seva netedat i seguretat. Amb el nostre servei de manteniment de piscines, garantim que puguis gaudir del teu espai aquàtic sense preocupacions.

Contacta amb nosaltres per obtenir més informació i comença a transformar el teu jardí avui mateix.

QUÈ DIUEN

Els nostres clients

Més de 15 anys al servei dels nostres clients

Skip to content